Okategoriserade

Spa – ett komplett paket

Ett bra spa ska ha många olika aktiviteter samt lite olika tjänster och vissa faciliteter för att ett spa ska kännas lite extra lyxigt eller för att kunderna ska få den absolut bästa upplevelsen av sin vistelse.

Jag kommer ett ge lite exempel på vad jag tycker ska finnas i ett spa för att kunna få ut så mycket som möjligt av sin spa upplevelse.

Olika faciliteter på ett spa

Det absolut viktigaste som finns på ett spa är ju bastun och poolen, bastun kan finnas i lite olika varianter som exempel ångbastu eller torrbastu. Jag tycker att det borde finnas minst två olika bastun på ett spa, i alla fall en ångbastu och en vanlig.

Sen har vi gytgebad som också borde finnas, samt en pool, det borde finnas en lite varmare pool och en som är lite svalare beroende på vad dom erbjuder för aktiviteter på just det spa som du har valt att åka till.
Maten är ju också viktig, dom borde ha en meny med lite nyttigare mat och helst ingen alkohol.

Aktiviteter och tjänster

Ett spa borde ha många aktiviteter och tjänster för sina kunder, så att det finns något för alla att göra.
Massage i alla dess former borde dom ha som är anpassat för alla delar av kroppen exempel händer, fötter, ansikte.

Ett vilo rum bör finnas så du kan vila dig efter en behandling eller efter du har bastat eller badat.
Träningsrum för dom som inte bara vill lata sig och kanske någon form av grupp övningar som passar alla som vill vara med som exempel spinning sen kan dom ju ha ett pass för lite mental träning också för dom som gillar det.

En juice bar kan ju vara trevligt så man kan ta sig något att dricka eller äta efter sitt tränings pass eller sin massage.

Hoppas att mina tips kan hjälpa dig med din spa upplevelse, tänk på att dricka mycket med vatten och boka in lite olika massage, testa gärna på något som du inte provat förut som till exempel varma stenar massage eller lite mental träning.

Lycka till nu och njut riktigt ordentligt.